Feltöltve 2022-12-19
1055
Hozzávalók:
- 50 gramm gluténmentes zabpehely (apró szemű)
- 25 gramm csokis-kókuszos Balance Protein vegán fehérjepor
- 10 gramm kókuszreszelék
- 6 gramm kakaópor
- 5 gramm kókuszzsír
- ízlés szerint stevia
Elkészítés:
A zabpelyhet megfőzzük kb. 1,5 dl vízben és e közben a fehérjeport kikeverjük kb. 0,3 dl (szobahőmérsékletű) vízben.
A kókuszzsírt felolvasztjuk. Majd ezt a három alapanyagot jól összekeverjük. Ízlés szerint tegyünk bele holland kakaóport és kevés steviát. Ha kihűlt (én hűtőbe raktam a gyorsabb folyamatért), formáljunk golyókat és forgassuk meg a kókuszreszelékben.
A kókuszzsírt felolvasztjuk. Majd ezt a három alapanyagot jól összekeverjük. Ízlés szerint tegyünk bele holland kakaóport és kevés steviát. Ha kihűlt (én hűtőbe raktam a gyorsabb folyamatért), formáljunk golyókat és forgassuk meg a kókuszreszelékben.