ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 • A Webáruház üzemeltetője: Pőcz Réka ev.
 • Adószám: 69429912-1-37
 • Székhely: 7090 Tamási, József Attila ltp. 5/B 3. em. 7.
  (csak székhely, ügyintézés nincs)
 • Központi ügyfélszolgálat / Panaszügyintézés: hello@lifestyler.hu

A webáruházban a személyes adatok megadása nélkül lehet termékeket nézegetni, olvasgatni, böngészni. Minden termékhez / szolgáltatáshoz leírás valamint kép és összetétel táblázat. Azonban azok tartalmát a gyártó által rendelkezésre bocsátott információkból állítottuk össze, valamint igyekszünk a lehető legfrissebb adatokat szerepeltetni rajtuk, de felelősséget nem tudunk vállalni értük. Minden termék árát bruttó összegben értjük, azaz ÁFÁ-val együtt értendő. A szolgáltatások ÁFA mentesek, és a honlapon feltüntetett árak a végösszegek. Ha valamely terméknek / szolgáltatásnak irracionális ára van, az valamilyen technikai vagy egyéb tévedés oka lehet, ezért a nyilvánvaló tévedésekért sem áll módunkban felelősséget vállalni.

A képek a termék esetében a gyártó katalógusából származó "illusztrációk", és a gyártó fenntartja magának a jogot a valós termék megváltoztatására, csomagolás, címkézés és egyéb tekintetben is.

Garancia

A webáruházunknak a vásárlóink 100%-os megelégedése a legfőbb célja. Ha az oldalunkról rendelt termékről, a kézbesítéskor kiderül, hogy a szállítás során megrongálódott, vagy lejárt a szavatossági ideje, a termék visszapostázása után, egy ugyanolyan teljes értékű termékre cseréljük. Ez a garancia csak a károsodott és lejárt szavatosságú termékekre vonatkozik. Ha bármi egyéb probléma miatt cseréltetné ki a webáruházunkból vásárolt terméket, akkor azt feltétlenül jeleznie szükséges az ügyfélszolgálaton.

Az ügyfélszolgálat elérhetősége:
info@lifestyler.hu
Tel:+36 20 411 11 31

A webáruházban található termékekre a gyártói 100%-os garanciát vállalnak. A weboldal tulajdonosa, munkatársai, alkalmazottai nem vállalnak felelősséget a termékekre, csak kizárólag a termékek gyártói.

Elállás

A vásárlástól 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, de csak írásban. Amelyhez elegendő az elállási nyilatkozatot 14 munkanapon belül részünkre elküldeni.

A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, feltéve, hogy az értékesítő az elállási jogról szóló tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. A Total Body Kft. köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni. A vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Azon vásárlók részére, akik a megrendelt csomagot "Átvétel megtagadása" jelzéssel nem veszik át, fenntartjuk a jogot arra, hogy erre a névre és címre a továbbiakban Utánvétes fizetéssel nem veszünk fel rendelést.

Jogszabály alapján a Vásárló nem állhat el a szerződéstől és nem vagyunk kötelesek visszavenni az alábbi termékeket:

 • étrendkiegészítők
 • higiéniai okokból vissza nem szolgáltatható termékek.

Étrendkiegészítőt csak akkor áll módunkban visszavenni, amennyiben azt a Vásárló a bontatlan, eredeti, gyárilag zsugorfóliázott kartondobozában szolgáltatja vissza.

Fogyasztói kifogások megtételének helye:

 • Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság
 • 1052 Budapest, Városház u. 7. szám.

Adatvédelem

Az adatvédelmi nyilatkozat ITT érhető el.

Általános feltételek (továbbiakban Feltételek)

Annak érdekében, hogy a webáruházon található termékek megrendelésekor tisztában legyen a megrendelésre és szállításra vonatkozó feltételekkel, kérjük, olvassa el az alábbiakat.

A Feltételek tartalmazzák a megrendelés szabályait, a Vevő és az Eladó között létrejövő szerződés alapvető rendelkezéseit, ezek határozzák meg továbbá az Eladó, mint a weboldalt üzemeltető Pőcz Réka ev. és munkatársai, weboldal üzemeltetésével kapcsolatos felelősségét.

A Vevő a webáruházban a képernyőjén megjelenő megrendelőlap kitöltésével és elküldésével egyidejűleg elfogadja, és magára nézve - változtatás nélkül - kötelezőnek ismeri el a jelen Feltételeket.

Pőcz Réka ev. és munkatársai jogosultak ezen Feltételekben előre rögzített általános feltételeken túl eltérő kikötéseket kötni a vételi vagy szállítási szerződésekben, illetve érvényesíteni azokat. Ezen Feltételeken túl fenntartja a jogot, hogy bizonyos esetekben (a termékválaszték, az alkalmazandó jogszabályok, beszerzési lehetőségek, feltételek, árak változása vagy bármely más okból) bármikor, a vásárlónak küldött értesítés nélkül módosítsa. A termékek szállítása Magyarországon a GLS futárszolgálaton keresztül, külföldre a UPS futárszolgálaton keresztül történik. Azok időpontjait a szerződő partnerek módosíthatják, de az általános időpontok általában előre meghatározottak, amelyeket a szállítással kapcsolatos információkban rögzítünk. Az eladó fenntartja a jogot magának, hogy a szerződéskötéstől indok nélkül elálljon.

A webáruházban leadott megrendelést a megrendelés kézhezvételének elektronikus levélben történő visszaigazolásakor az Eladó megkapja. Az adás-vételi vagy szállítási szerződés a Vevő és az Eladó között, a termék átadásakor jön létre. A szerződés megkötését az Eladó a megrendelés kézhezvételének igazolását követően is megtagadhatja, ha a megrendelt Termék nincs készletében.

A termékre vonatkozó kárfelelősség és kockázat a Vevőre akkor száll át, amikor Vevő a webáruházban megrendelt terméket az Eladótól átvette futár által.

Az Eladó a Vevővel történő szerződéskötéskor adja át a jogszabályok által előírt dokumentumokat és tájékoztatókat és a számlát.

A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé.

Fizetési módok:

Jelenlegi fizetési lehetőségek a banki átutalással történő fizetés (szolgáltatások terén) és az utánvétes fizetés (magyarországi kiszállítási címmel, termék megrendelés esetén) és előre utalás (külföldi kiszállítási címmel, termék megrendelés esetén). Az átutaláshoz szükséges számlaszámot a visszaigazoló e-mailben küldjük el Önnek. Az átutaláskor szükséges a közlemény rovatba feltüntetni a megrendelése számát, hogy nyomon tudjuk azt követni.

A termékek esetében a webáruházban feltüntetett árak, ajánlati árak, és minden esetben bruttó, azaz ÁFÁ-val együtt értendőek. A szolgáltatások ÁFA mentesek és a honlapon feltüntetett árak a végösszegek. Az Eladó az árak árváltozásának jogát fenntartja. Ha a megrendelőlapon feltüntetett árban módosulás történt a vásárlást követően, akkor Pőcz Réka ev. és munkatársai erről tájékoztatást ad a vásárló felé e-mailben vagy telefonon keresztül. A vevőnek a tájékoztatás után jogában áll elállni a vásárlástól.

Akciós árak esetében az akció egy meghatározott ideig, de legfeljebb egy meghatározott készlet erejéig tart (amely készlet az akció záró időpontját megelőzően is kimerülhet).

A kiszállítási díj a termékek árába nincs beépítve, tehát plusz költségként jelentkezik. Ez az összeg jól látható helyen van elhelyezve a weboldalon. Ez a díj a vevőt terheli, kivéve, ha ezt a webáruház átvállalja helyette, de minden esetben erről információt nyújtunk a Vásárlónak.

A kiszállítási díj 1.290 Ft Magyarország területén belül.

A külföldre történő kiszállítási díj 5000 Ft mind az 5 zónán belül.

 • Az egyes zónához tartozó országok:
  Ausztria, Horvátország, Németország, Szlovák Köztársaság, Szlovénia
 • A kettes zónához tartozó országok:
  Cseh Köztársaság, Lengyelország, Románia
 • A hármas zónához tartozó országok:
  Belgium, Bulgária, Dánia, Egyesült Királyság (Anglia, Észak-Írország, Skócia, Wales), Észtország, Franciaország, Hollandia, Lettország, Litvánia, Luxenburg, Monaco, Olaszország, Svédország
 • A négyes zónához tartozó országok:
  Finnország, Görögország, Ír Köztársaság, Spanyolország (KIVÉVE: a Kanári-szigeteket, Ceutát, Melillát), Portugália (KIVÉVE: az Azori-szigeteket és Madeirát)
 • Az ötös zónába tartozó országok:
  Csatorna-szigetek (Guernsey), Csatorna-szigetek (Jersey), Liechtenstein, Norvégia, San Marino, Svájc

Az Eladó a termék tulajdonjogát mindaddig teljes egészében fenntartja, amíg a Vevő a vételár teljes összegét (beleértve az ÁFA-t is) valamint a házhozszállítási díjat hiánytalanul meg nem fizette, tehát a tulajdonjog a Vevőre a vételár és a házhozszállítási díj hiánytalan megfizetése után érvényesül.

A jótállás (garancia) és a szavatosság

A webáruházban megrendelt termékekre vonatkozó valamennyi jótállási és szavatossági kötelezettség az Eladót terheli. A jótállás és szavatosság arra terjed ki, hogy a webáruházban megrendelt és az Eladó által leszállított termékek anyag - és gyártási hibáktól mentesek. A jótállási kötelezettségek vonatkozásában az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet szabályai érvényesek, azzal, hogy a hivatkozott jogszabályban szereplő jótállás abban az esetben érvényesíthető, ha a Vevő fogyasztónak (Ptk. 685.§ d) pontja) minősül.

Amennyiben a Vevő nem fogyasztó, illetve amennyiben a megrendelt termék nem tartozik az idézett jogszabály hatálya alá, a termékre vonatkozó jótállás tekintetében a termék gyártója által meghatározott feltételek irányadóak.

A felelősség korlátozása

Pőcz Réka ev. és munkatársai nem vállalnak felelősséget a lifestyler.hu weboldal üzemeltetésével vagy használatával kapcsolatban keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért beleértve a számítógépes vírusok vagy ún. "spam"-ek által okozott károkat, elmaradt hasznot, adatvesztést, a használat kieséssel kapcsolatos károkat is. Kivéve azokra a károkozási esetekre, amelyek vonatkozásában a magyar jognak a károkozás időpontjában hatályban levő, eltérést nem engedő rendelkezései alapján a felelősség érvényesen nem korlátozható vagy zárható ki.

A Pőcz Réka ev. és munkatársai nem felelnek közvetett károkért, elmaradt haszonért, adatvesztéssel, használat kieséssel kapcsolatban keletkezett károkért és felelőssége a termék vételárának összegében korlátozott.

A webáruházban vásárolt terméket harmadik személy számára akkor lehet értékesíteni, ha előtte írásban egyeztetett módon szerzett jogot rá a vevő az eladótól.

Szolgáltatási szerződés

1. Szerződés tárgya

1.1 A Megrendelő jelen szerződéssel megrendeli a Szolgáltató táplálkozási tanácsadás és táplálkozási program szolgáltatását (továbbiakban: „Szolgáltatás”). Szolgáltató pedig vállalja a szolgáltatás jelen szerződés szerinti nyújtását.

2. Díjazás, fizetési feltételek

2.1   Felek megállapodnak, hogy a Szolgáltató a szolgáltatás ellenében a webshop-ban feltüntetett egyszeri díjra jogosult (továbbiakban: „Díj”), mely Bronz-csomag esetében nettó 39 990 Ft, Ezüst-csomag esetében nettó 68 990 Ft, Arany-csomag esetében nettó 95 990 Ft.

2.2   Megrendelőnek az első konzultációt megelőzően szükséges az általa kiválasztott csomag Díját átutalással térítenie.

2.3   Felek megállapodnak, hogy a Szolgáltatás jelen szerződés 3. pontjában meghatározott tartalmán túlmutató minden további konzultációért a Megrendelő alkalmanként további nettó 20 000 Ft-ot, azaz húszezer forintot fizet Szolgáltató részére.

3. Szolgáltatás tartalma

3.1   A Szolgáltatás az alábbiakat foglalja magában:

3.2   45-90 perces táplálkozási tanácsadás funkcionális kérdőívekkel és amennyibben szükséges labor elemzéssel

3.3   Tanácsadást követően 1 héten belül e-mailben megküldött élelmiszer táblázat, vitamin és táplálékkiegészítő ajánlás, fizikai aktivitás tervezete, receptek

3.4   4 hetes tanácsadás esetén az első és negyedik konzultáció IM hívással történik, a második és harmadik e-mailen keresztül zajlik.

3.5   8 hetes tanácsadás esetén az első, a negyedik és a nyolcadik konzultáció IM hívással, míg a második, harmadik, ötödik, hatodik és hetedik e-mail-en keresztül zajlik.

3.6   12 hetes tanácsadás esetén az első, a negyedik, a nyolcadik és tizenkettedik konzultáció IM hívással, míg a második, harmadik, ötödik, hatodik, hetedik, kilencedik, tizedik és a tizenegyedik e-mail-en keresztül zajlik.

3.7   E-mailen keresztüli kapcsolattartás esetén a Megrendelő e-mailjeire 1 héten belüli válaszadás

4. Teljesítés helye

4.1   IM hívással és e-mailen keresztül online kerül sor.

5. A Szerződés időtartama

5.1   Jelen szerződés a megrendelés időpontjában lép hatályba és a Szolgáltatás időtartamára jön létre.

6. Titoktartási kötelezettség

6.1   Felek kötelezettséget vállalnak arra, hogy jelen szerződés és ehhez kapcsolódó minden olyan know-how-t, információt és dokumentumot, ami a szerződés teljesítésével összefüggésben merül fel (így különösen az étrend) titkosnak tekintik és harmadik személy részére nem szolgáltatja ki. A titoktartási kötelezettséget megszegő Fél köteles megtéríteni a másik Felet ennek kapcsán ért összes kárt.

7.A táplálkozási tanácsadás anyaga javaslat, mely nem tekinthető orvosi javallatként. Megrendelő saját felelőssége teljes tudatában és/vagy kezelőorvosa bevonásával vesz részt a konzultációkon.

Egyéb feltételek

A jelen Feltételekben nem szabályozott kérdésekben az 1959. évi IV. törvény (Ptk), az egyes tartós használatra rendelt termékek kötelező jótállásáról szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet, illetve a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezései valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseit szabályozó 2001./CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.