Rehabilitáció
Dani célja fogyás és izmosodás volt, amikor megkeresett, ám az első közös edzés alkalmával - amikor elkészült róla a "before" kép - szembesültem vele, hogy milyen komoly gerincferdüléssel éli mindennapjait ez a 17 éves fiú.

Rehabilitációval is foglalkozom, így elkezdtem speciális gyakorlatokat végeztetni Danival a súlyzós edzései alkalmával, hogy gerince állapota ne romoljon.

Mivel az Ő esete extrém módon különleges, ezért már nem a személyi edző kompetenciái közé tartozik a teljes rehabilitációja.

Úgy hiszem, hogy mindenre van megoldás, csak akarni kell! Így felkerestük egyik régi tanáromat, Sinkó Juditot tanácsért. Judit tanított a rehabilitációs mesterképzésen, főállásban manuálterapeutaként és gyógytornászként dolgozik.

Judit szakértelmével és ajánlásával a speciális személyi edzések mellett Dani elkezdett Pekk Zsanett gyógytornásszal is együttdolgozni.

És láss csodát! Íme a végeredmény!

Ennek a képnek sok üzenete van

Kedves Változni Akarók, merítsetek motivációt, hisz itt van miből!

Kedves Kollégák, ha valamivel nem boldogultok, mert túlmegy a hatáskörötökön, akkor fogjátok meg a vendégetek kezét, és keressetek fel egy szakembert, akivel közösen tudtok tenni a jóügyért!