Bronz csomag
4 hetes személyre szabott étrend

34.990 Ft

  • 4 hetes személyre szabott étrendajánlás
  • Általános tanácsadás
  • Amit érdemes tudni a saját vércsoportodról
  • Narancsbőrt okozó ételek, italok listája
  • Táplálékkiegészítők és azok fogyasztása, adagolása
  • A személyre szabott étrend alkalmazkodik az ételintoleranciákhoz és ételallergiákhoz
  • Igény szerint edzés tervezése és sportágspecifikus ajánlás

Bármi is legyen a célod - fogyás, tömegnövelés, egészséges táplálkozás, narancsbőr eltűntetés, szálkásítás, versenyzés - személyre szabott étrendet írunk Neked, mellyel a lehető leghatékonyabb módon elérheted álmaidat.

A csomag megrendeléséhez szükséges a megjelenő kérdőív kitöltése, illetve 3 db fehérneműs (bikinis) / alsónadrágos (fürdőnadrágos) teljes alakos fotó feltöltése, melynek segítségével állítjuk be az étrendedet. (1 db szemből, 1 db oldalról és 1 db hátulról készült képet szeretnénk kérni Tőled.)
A beérkező képeket diszkréten kezeljük, és az írásos beleegyezésed nélkül sehol sem kerülnek publikálásra.

Ezek a képek a 4 hét letelte után is nagyon jó támpontot jelentenek a számunkra.

4 héten keresztül fogjuk a kezed és segítjük a változásod.

Az általunk összeállított kérdőív alapján megtervezett étrended tartalmaz táplálékkiegészítő, vitamin, nyomelem és ásványianyag ajánlást is, hogy segítségükkel mielőbb el tudd érni a kitűzött célt!

  • Elsőként egy 60 perces személyes vagy IM konzultáció - Facebook Messenger, Viber vagy Whatsapp - keretein belül megbeszéljük Veled, hogy mit kell tenned az átalakulásodhoz. Mindezt a kiértékelt kérdőíved alapján tesszük meg. A konzultációt követően minden elhangzott információt elküldünk Neked e-mailben.
  • A második, majd a harmadik hét elteltével e-mailben kommunikálunk Veled. Segítjük az utadat, átbeszéljük Veled a közben felmerülő kérdéseidet.
  • A negyedik héten ismét személyesen vagy IM-en keresztül konzultálunk Veled, ami 60 percet fog igénybe venni.

Amennyiben egészségügyi probléma kapcsán kéred segítségünket -chron, pcos, cukorbetegség, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy vagy más hormonális elváltozás stb.-, természetgyógyász és dietetikus kolléganőnkhöz irányítunk, hisz ilyen esetekben nekünk nincs mindig kompetenciánk  étrendet írni, illetve étkezési tanácsot adni.

Az étrend tervezése minden esetben személyre szabott - figyelembe véve az ételinoleranciádat, betegségeidet, esetleges gyógyszeres kezelésedet, a fizikai aktivitásod, a testalkat és hormon típusod, stb.
Ami azt jelenti, hogy ami Neked beválik, az másnak nagy valószínűséggel nem fog.

Kérlek az étrended ne add tovább másnak, mert mások számára nem ideális a Te személyre szabott táplálkozásod!