Feltöltve 2018-07-31
1472
Hozzávalók:
- 1 tonhalkonzerv (olívaolajos), lecsöpögtetve a levét
- 2 apróra vágott kemény tojásfehérje
- 1 tk egész apróra vágott vagy reszelt lilahagyma
- 2 ek finomra vágott zellerszár / paprika / uborka...
- 1 csipet szárított, morzsolt tört paprika
- 2-3 ek friss citromlé
- bors
- só ízlés szerint
Elkészítés:
A tonhalat a levétől lecsöpögtetjük, villával összetörjük.Hozzáadjuk az apróra vágott kemény tojásfehérjét (amit előzőleg megfőztünk), a felaprított lilahagymát, zellert, majd meglocsoljuk a citromlével, ízesítjük borssal. Sóval csínyján bánjunk, mert elsózhatjuk.Botmixerrel egy perc alatt krémesre mixeljük.
Zöldségrudakkal (kenyér helyett!!!) remekül fogyasztható akár vacsoraként is!