Héjában sült édesburgonya párolt fokhagymás spenótlevéllel és tojásrántottával betöltve.
Az édesburgonyát jól megmostam, majd hosszában bevágtam és sütőbe tettem. 250 fokon sütöttem egészen addig, amíg a villámat könnyedén át nem tudtam szúrni rajta. Szándékosan nem írok sütési időt, ez ugyanis az édesburi nagyságától függ!
A spenótot fokhagymával lepirítottam, külön serpenyőben a tojást megsütöttem. Mindkettőt avokádó olajjal készítettem el. Ízlés szerint lehet fűszerezni, én csak sóztam és utólag frissen tört borsot és chili-t tettem a tetejére.
A megsült édesburiba sült fahéjas almát töltöttem. A piros almát (hámozva!!) kókuszzsíron készítettem el, serpenyőben, majd amikor szinte kész volt, meghintettem fahéjjal és pár percig kevergetve sütöttem még rajta. Miután kész lett az alma, beletöltöttem a hosszában bevágott édesburiba és natúr mogyoróvajjal ízesítettem a tetejét.