Feltöltve 2018-11-21
1840
Két összetevő, egy recept, nulla szénhidrát!...mert palacsinta mindenkinek jár! Jöjjön diéta,rossz idő, lisztérzékenység, cukorbetegség, paleolit-mánia, vagy csak szénhidrátmentes fogyókúra....palacsinta mindenkinek jár! Például egy ilyen...
Hozzávalók:
- 3 db tojásfehérje
- 40 gramm vaníliás fehérjepor
- kb. 2 dl víz
- pici olaj a serpenyő kikenéséhez
- kevés útifű maghéj
A tojásfehérjéket picit felverjük, majd hozzákeverjük a fehérje port és a vizet, majd az útifű maghéjat. Alacsony lángon süssük! Itt is várjuk meg, míg a széle megsül, és fakanállal könnyen alányúlva át tudjuk fordítani. Ne feledjük, a türelmetlenség félbetépett palacsintákat eredményez!
A töltelék diéta és ízlés függő.