Feltöltve 2019-01-26
1678
Hozzávalók:- karikára vágott padlizsán
- olívaolaj spray
- paradicsomszósz
- mozzarella sajt
- oregánó, bazsalikom, kakukkfű, só, bors és fokhagyma
- ízlés szerinti feltétek (pl.: gomba, kolbász, koktél paradicsom, aszalt paradicsom, hagyma stb.)
Elkészítés:
- A sütőt 200 fokra előmelegítem.
- A karikára vágott padlizsánt sütőpapírral bélelt tepsibe helyezem és olaj spray-vel épphogy lefújom.
- 20 percig sütöm.
- Kiveszem a tepsit a padlizsánnal és félrerakom.
- A sütőt beállítom, hogy csak felül pirítson.
- Egy tálban összekeverem a paradicsom szószt a fűszerekkel és megkenem a karikára vágott padlizsánt vele.
- Mozzarella sajtot helyezek mindegyik tetejére.
- Minden karikát megízesítek külön-külön: gombával, kolbásszal, paradicsommal és hagymával...
- Visszateszem a tepsit a sütőbe és még 10 percig sütöm.