Feltöltve 2019-10-21
1009
Hozzávalók:
Az alaphoz:
- 80 gr gluténmentes zabliszt
- 20 gr lenmagliszt
- 3 tojás
- 1 evőkanál holland kakaópor
- ízlés szerint sztevia vagy eritrit
- kis víz
- Peti szokott beletenni csokis fehérjeport is (2 mérőkanál), de elhagyható
Sima piskóta alapot keverünk ki.
A töltelékhez:
- 1 kg sütőtököt előre megsütünk sütőben
- 2 evőkanál holland kakaópor
- ízlés szerint sztevia vagy eritrit
- kis víz
- Peti szokott beletenni csokis fehérjeport (3 mérőkanál), de elhagyható
Összekeverjük a hozzávalókat a sütőtökhöz, és pépesítjük, püré állagúra.
Az alapot betesszük a sütőbe, 175 fokon 10 percre.
Kivesszük, majd ráöntjük a tölteléket és visszatesszük a sütőbe 30 percre, 175 fokon.
Krémes marad az állaga, nem szárad ki, nem kell megijedni!
Kihűlt állapotban könnyedén szelhető.