Feltöltve 2019-12-09
1464
Hozzávalók:
- 1 nagy zellergumó
- 6 főtt tojás
- 1 szál füstölt kolbász
- 40 dkg ToTu krém extra / 200 ml rizs főzőkrém
- 5 dkg VioLife Cheddar sajt
- 1/2 citrom leve
- 1/2 dl víz
- törött bors
- só
Elkészítés:
A megtisztított zellergumót négybe vágva, sós vízben majdnem puhára főzzük. Vékony szeletekre vágjuk. Harmadát tűzálló tál aljába tesszük. Sózzuk, borsozzuk. Erre kerül a felkarikázott tojás és kolbász fele. Rálocsoljuk a citromlével, sóval, borssal és vízzel elkevert ToTu krém extra / rizs főzőkrém harmadát. Rárakjuk a zeller másik harmadát. Szintén sózzuk, borsozzuk. Erre kerül a maradék tojás és kolbászkarika, majd a megmaradt ToTu krém extra / rizs főzőkrém fele. Befedjük a megmaradt zellerrel. Meglocsoljuk a ToTu krém extrával / rizs főzőkrémmel és megszórjuk a lereszelt VioLife cheddar sajttal.
180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajt megolvad a tetején.
180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajt megolvad a tetején.