Feltöltve 2019-12-14
1643
Hozzávalók:
- 50 dkg hámozatlan mandula finomra darálva
- 20 dkg eritrit
- 2 tojásfehérje
- 2 evőkanál akácméz
- 1 tk. fahéj
- 1 tojásfehérje
- 10 dkg eritrit
Elkészítés:
Az összes hozzávalót egy tálba tettem és jól összegyúrtam. Két folpack között kisebb adagokban kinyújtottam kb. 0,5 cm-es vastagságúra. Csillagformával kiszaggattam és sütőpapírral bélelt tepsibe raktam.
Az összes hozzávalót egy tálba tettem és jól összegyúrtam. Két folpack között kisebb adagokban kinyújtottam kb. 0,5 cm-es vastagságúra. Csillagformával kiszaggattam és sütőpapírral bélelt tepsibe raktam.
A mázhoz a tojásfehérjét az édesítővel gépi habverővel addig vertem, amíg jó sűrű lett. Kis ecset segítségével bekentem a csillagokat a mázzal.
Előmelegített sütőben 140 fokon sütöttem kb 5 percet. Többször ellenőriztem, mert a tetejének szép fehérnek kell maradni, vigyázzunk, ha nagyon megsül, akkor barnul a máz.