Feltöltve 2022-11-07
1053
Hozzávalók:
- 75 gr gluténmentes zabliszt
- 60 gr Balance Protein csokis-kókuszos vegán fehérje (a lisztet helyettesítettem vele, mert így könnyedén tudunk a szénhidráttartalmán csökkenteni, illetve növelni a fehérje mennyiségén)
- 15 gr 20%-os kakaópor
- 250 gr sült sütőtök
- 2 db tojás
- 50 gr kókuszzsír
- 1 cs sütőpor
- 15 gr édesítő (nálam glicin volt)
- cukormentes növényi tej (annyi, hogy ne legyen túl sűrű a tészta)
Elkészítés:
A száraz hozzávalókat összekeverem, ezt mind leszitáltam - így sokkal puhább lesz a piskóta.
A száraz hozzávalókat összekeverem, ezt mind leszitáltam - így sokkal puhább lesz a piskóta.
A tojást a kókuszolajjal összekeverem, majd aprítógépbe rakom a sütőtökkel - ezzel könyebb, mint botmixerrel.
A száraz és a nedves hozzávalókat összeöntöm és előmelegített sütőben 190 fokon 20 perc alatt megsütöm.
A tetejét lehet díszíteni magvakkal, én például most pekándiót tettem hozzá.