Feltöltve 2022-11-17
2029
Hozzávalók:
- 170 gramm cukormentes gullon keksz
- 100 gramm cukormentes fehércsoki
- 250 gramm laktózmentes vagy növényi mascarpone
- 50 gramm Balance Protein pisztáciás ízű vegán fehérjepor
- 30 gramm kókuszolaj
- pici rumaroma
- pár szem pisztácia a díszítéshez (opcionális)
Elkészítés:
A kekszet ledarálom, a kókuszolajat megolvasztom és összekeverem őket. Majd belenyomkodom az így keletkezett tésztamasszát egy kisebb méretű tál aljára és beteszem a hűtőbe megpihenni. Ezt követően elkészítem a krémet: a mascarpone-t, a fehérjeport, és a rumaromát összekeverem, majd szép óvatos mozdulatokkal ráteszem a kekszes alapra.
A végén a fehércsokit vízgőz felett megolvasztom és ráöntöm a sajttortára. A tetjére pisztácia darabokat szórok díszítésként.